Gradex

Az utóbbi 10-15 évben a hazai közlekedési infrastruktúra óriási fejlődésen esett át, lényegesen nőtt az autópálya hálózat, fejlesztések történtek a főutakon és a vasútvonalakon. E munkák során sok új technológia került alkalmazásra.

Gradex

A konszolidáció megbízható követése süllyedésméréssel, vagy felgyorsítása függőleges drénekkel ma már általánosan alkalmazott módszer. Szintén elterjedt a mérnöki gyakorlatban a geoműanyagok felhasználása töltésalapozásoknál, nehezebb esetekben akár épített szerkezetekkel is. Gradex Napjainkra az egyirányú georácsokkal erősített "vasalt" talajtámfal építése elfogadottá vált. Terjed a pályaszerkezetek védelmére használt különféle drénkompozitok alkalmazása, az aszfaltok repedésgátlására pedig a feszültségmentesítő, erősítő aszfaltrácsok beépítése. Mindezek bevezetésében, elterjesztésében a Gradex Kft. úttörő szerepet vállalt.

A geotechnikai problémák megoldására "kulcsrakész" megoldást adunk, a tervezéstől a teljes kivitelezésig.

Az 1996-ban alapított Gradex Mérnöki és Szolgáltató Kft. két magyar mérnök tulajdonában van. Cégünk profilja megalakulásakor mérnöki szolgáltatás volt, mára már a mélyépítés egy speciális területén széles skálán kínál lehetőséget megrendelőinek. Mérnöki szolgáltatásunk a süllyedésmérés mellett talajmechanikai tervezéssel bővült. A geotechnikai problémák megoldására "kulcsrakész" megoldást adunk, a tervezéstől a teljes kivitelezésig. Több nagynevű külföldi céget képviselünk, akik minőségi anyagokat gyártanak, két terméket (aszfaltrács, zajvédő panel) pedig saját gyártásba vettünk. Vállaljuk az általunk forgalmazott anyagok beépítését, illetve teljes szerkezetek kivitelezését. Új megoldások, technológiák fejlesztése érdekében több egyetemmel is szoros kapcsolatban vagyunk, a saját szakterületünk oktatásában is részt vállalunk.

Olyan komplex műszaki megoldásokban gondolkozunk közösen a megrendelőinkkel, melyek ár/érték aránya a legjobb.

Gradex

Cégünk a klasszikus értékrendet képviseli. Olyan komplex műszaki megoldásokban gondolkozunk közösen a megrendelőinkkel, melyek ár/érték aránya a legjobb. Elsőrendű kérdésnek tartjuk a megbízhatóságot, mind megrendelőink, mind saját alvállalkozóink felé. Cégünknek az évek alatt kiépített magas fokú szellemi és anyagi háttere garanciát jelent megrendelőinknek a megfelelő teljesítésre.

Honlapunkon bemutatjuk szolgáltatási területeinket, forgalmazott anyagainkat, az ezek felhasználásával épített, általunk kivitelezett szerkezeteket, melyek mintaként szolgálhatnak a sok esetben felmerülő problémák megoldására.

Keressenek bennünket!
Találjuk meg közösen a legmegfelelőbb megoldást!

Tisztelettel:
Sipos László és Szengofszky Oszkár
tulajdonosok

Cégünk 2000 óta rendelkezik ISO minősítéssel

ISO-9001/14001